Choď na obsah Choď na menu
 


Board-Ramiland2018

1. kolo BHbL - sobota 8.9.2018 o 9:00 aréna Vrakuňa - Hnilecká

HBK BOARD VRAKUŇA - HBK RAMILAND VRAKUŇA

4:4 (2:0, 1:3, 1:1)

góly : Kadlečík 2, Krajčírovič, Jančovič - Janík 2, Ravasz 2

prihrávky: Antl 3, Jančovič - Mikláš 3, Janík

vylúčený: Mikláš 2, Hrazdira 2

presilovky: 1:0

oslabenia: 0:0

REPORT: V krásnom počasí, na novom ihrisku si v úvodnom kole skrížili hokejky hráči dvoch Vrakunských tímov. Po úvodnom oťukávaní mal prvú veľkú príležitosť Peter Fančovič (RAMILAND) , ktorého krásne vysunul Hrazdira, avšak Moravčík (Board) jeho pokus skvele prečítal. A potvrdilo sa staré nedáš dostaneš, Keď Erik Antl krásnou krížnou prihrávkou našiel Krajčíroviča a ten otvoril skóre - 1:0. V tejto časti hry boli hráči Boardu aktívnejší vytvárali si šance, ktoré však vychytal Kysela v bráne Ramilandu. Ale v závere prvej tretiny predvidol svoj prehľad opäť Antl, keď skvelo našiel pred bránkou Kadlečíka a ten zavesil - 2:0.

V druhej časti sa obraz hry zmenil, hráči Ramilandu začali byť aktívnejší a prinieslo to ovocie... Mikláš vystrelil z diaľky, Moravčík jeho strelu kryl, ale na Ravaszovu dorážku bol prikrátky - 2:1. O chvíľu bolo vyrovnané, keď Mikláš prihral Janíkovi, ten sa otočil okolo protihráča a presnou strelou k žŕďke rozvlnil sieť - 2:2. V polovici zápasu Janík posunul Ravasza a ten strelou spoza hráča naklonil misky váh na stranu Ramilandu - 2:3. V tejto časti si Board nevypracoval veľa šancí, avšak 20 sekúnd pred koncom sa opäť ukázal skvelou prihrávkou Antl, keď tentoraz našiel pred bránou Jančoviča a bolo opäť vyrovnané - 3:3.

Do záverečnej tretiny vstúpil Ramiland vylúčením Mikláša, ktorý podrazil Pala Porubského a bola z toho prvá presilová hra. Trojica Antl - Jančovič - Kadlečík zavrela dvojicu Ravasz - Janík. A dočkali sme sa aj prvého presilovkového gólu, keď Jančovič našiel Kadlečíka a ten druhým gólom v zápase prinavrátil vedenie opäť Boardu - 4:3. Tento stav vydržal až do otočky. Po nej opäť vystrelil Mikláš a Janík dorazil jeho strelu do odkrytej bránky - 4:4. Záver nezvládli hráči Ramilandu, keď posledné dve minúty hrali oslabený za zlé striedanie. Súper to na ich šťastie nevyužil a tak sa  zápas skončil bratskou deľbou po remíze 4:4, čo bolo vzhľadom na priebeh spravodlivé.