Choď na obsah Choď na menu
 


HBKV-AHK

report:  Súper prišiel vo veľmi oklieštenej zostave a tak sme sa od úvodu do neho pustili. Od úvodu sme súpera zatlačili pred vlastnú bránu a spustili kanonádu avšak nie a nie sa presadiť cez výborne chytajúceho brankára súpera. Na opačnej strane hráči AHK využili každú možnosť na strelbu, ale Mendl v domácej bráne všetky strely spoľahlivo kryl. V polovici prvej tretiny sme sa dočkali keď Kadlečík prihral Porubskému a ten z uhla podstrelil brankára hostí. 1:0. Pokračovali sme v tlaku niekoľko striel volalo po góle avšak prekážkou bol brankár súpera. Prišlo však buliv útočnom pásme, Ravasz ho vyhral smerom dopredu, súper nedokázal odstreliť loptičku, ktorú zachytil Vitáloš a strelou švihom do pravého rohu zvýšil - 2:0. Opäť sme mali niekoľko príloežitostí, Jančovič s Ravaszom si pekne vymenili loptičku avšak druhý menovaný nedokázal skórovať ani do odkrytej bránky. A tak sme po prvej tretine viedli 2:0.

Druhá tretina začala tak ako skončila prvá. Vytvorili sme si tlak, Cvengoš popod pazuchu brankára už už dotláčal očami kotúlajúcu sa loptičku, avšak spred bránkovej čiary ju súper upratal. O chvíľu sa mohol tešiť Kadlečík avšak jeho strela sa iba obtrela o pravú žrď.Potom Ravasz šikovne cez hráča bekhendom vystrelil čo brankár s námahou vytlačil na žrď a o chvíľu ten istý hráč sa preštrikoval až k bráne avšak jeho strelu súper zblokoval. Súper bol v tejto chvíli na uterák. V druhej časti sa nám ale skórovať nepodarilo.

Do tretej tretiny šiel do brány hráč Jančovič, žiaľ Mendl musel ísť na extraligový zápas a Valko sa na zápas nedostavil. Povedali sme si že nebudeme sa už hrnúť dopredu a náskok si postrážime. Toto sa nám dlhé minúty darilo umne dodržiavať avšak prišlo nešťastné buly v obrannom pásme keď Ravasz prehral osobný súboj pri mantineli, súper sa dostal pred bránu a dvaja súperovi hráči pretlačili brániaceho Cvengoša i Jančoviča v Bráne - 2:1. Žiaľ potom sa podarilo súperovi i vyrovnať keď súperov hráč nebol dôrazne bránený, prešiel okolo dvoch hráčov a vymietol pravý horný roh - 2:2. Kalich horkosti sme si vypili do dna keď pri vylúčení Cvengoša Ravasz s Vitálošom nedokázali zablokovať strelca od modrej a ten prestelil všetko čo mu stálo v ceste - 2:3. Až do záveru sme tlačili avšak nepomohla nám ani dvojminútová hra bez brankára a v úvodnom kole sme teda zaknihovali krutú prehru.