Choď na obsah Choď na menu
 


pripr-NIVY-HBKV

Aktuality:

Prípravný zápas sobota 9.9.2017 o 10:00 ihrisko Nivy

HOK 500 NIVY - HBK Vrakuňa

8:6 (3:4, 2:1, 3:1)

góly: Melíšek M. 2, Vitáloš, Ravasz, Cvengoš, Krajčírovič

Zostava:  Jelínek - Ravasz, Melíšek M., Vitáloš - Cvengoš, Kadlečík, Jančovič - Krajčírovič

 

Report:     Od úvodného buly sme sa pustili do súpera. Hneď v úvodnom striedaní otvoril skóre zápasu Vitáloš po peknej prihrávke Melíška. O chvíľku si títo hráči úlohy vymenili a Melíšek zvýšil na 2:0. V ďalšom striedaní Melíšek korunoval svoj výborný výkon a spoza brány krásne zasunul - 3:0. Hrali sme pekne kombinačne a vytvárali si šance. Žiaľ nedokázali sme šance premeniť. Súper vyhodil loptičku a Jelo si zakopol loptičku od zadného mantinelu do vlastnej brány 3:1. Súper z dvoch ojedinelých striel vyrovnal - 3:3. Žiaľ Jelo dnes nemal svoj a súper to dokonale využíval. V posledných sekundách prvej tretiny Ravasz typickým spôsobom potiahol spoza svojej bránky a švihom od žŕďky stanovil výsledok prvej tretiny 4:3.

Do druhej tretiny sme vstúpili opäť tlakom, avšak naše šance zostali nevyužité a súper trestal 4:4. Potom v uhle zamiešal Cvengoš hladal pred bránou číhajúceho Kadlečíka ale jeho prihrávku si zrazil do vlastnej siete brankár 5:4. Stav však dlho nevydržal keď súper peknou strelou švihom vyhnal pavúka - 5:5.

Do tretej tretiny sme nastúpili trošku zdecimovaný z priebehu keďže tento zápas mal byť pevne v našich rukách. Pred vidinou strelenia gólu sme otvorili priestor a súper okamžite trestal a dostal sa prvý krát do vedenia. 5:6. O chvíľu však peknou strelou Krajčírovič vyrovnal - 6:6. Avšak nevedeli sme využiť ďalšie množstvo šancí a tak prišiel trest v podobe dvoch úspešných striel - 6:8.

Žiaľ napriek dobrej predvedenej hre sme nedokázali zdolať tím Nív. Zlyhali sme v efektivite nakoľko súpera sme vysoko predčili po každej hernej stránke v smere dopredu. Hra vzadu mala okná a najmä Jelovi zápas nevyšiel. Bola to však výborná príležitosť pred súťažou ktorá začína budúci víkend domácim zápasom o 11:00 na ihrisku na Baltskej ulici. Tak nás príďte povzbudiť... :)