Choď na obsah Choď na menu
 


reportVRAKUNASAV2019

sobota 21.9.2019 o 11:00 - aréna Vrakuňa

 

HBK Vrakuňa - TJ SAV Lamač 3:1 (0:0, 0:0, 3:1)

góly: Antl 2, Soós

prihrávka: Soós, Priechodský, Antl

vylúčený: Krajčírovič 2, Antl 2, Ravasz 2

 

report:     Počasie nám prialo, slniečko hrialo, ideálne na hokejbal...

Od úvodného buly sa súper z Lamača vrhol do hlbokej defenzívy a zmohol sa iba na vyhadzovanie loptičiek, strely z veľkej vzdialenosti boli skôr propagačné. Naopak najmä náš prvý útok drvil brankára súpera, ktorý v malej "bratislavskej" bráne pôsobil ako odparkovaný autobus. Žiaľ svoje šance sme v tejto časti nedotiahli do úspešného konca a teda sme sa v prvej časti gólu nedočakli.

 

Do druhej tretiny sme šli s cieľom skórovať. Pomôcť k tomu nám mohlo vylúčenie súpera, avšak teč Soósa skončil iba na vrchnej žŕďke, niekoľkokrát sa dobre zastreloval Antl. Trio Antl, Soós, Priechodský pôsobilo veľmi kompaktne, pravidelne zovieralo súpera, ktorý sa zmohol na občasné výpady na pol ihriska. V tejto tretine však zvonila opäť iba žŕďka a tak sa do poslednej časti šlo za stavu 0:0.

 

V záverečnej tretine pokračoval obraz hry na jednu bránu, súper iba čakal na brejk a veru prišla chyba, keď Andy Ravasz šiel zdvojiť za bránu, súperov hráč dostal prihrávku a zvonila žrď na našej strane, v zápätí však Ravasz vybojoval aktivitou presilovku pre náš tím. Trio z prvého útoku roztočilo súpera na modrej nabil Soós Antlovi a ten vymietol ľavý dolný kút v bráne súpera - 1:0. Za tohoto stavu sme šli do otočky. V druhom striedaní Priechodský našiel Antla, ten si poradil s obrancom a brankárovi súpera zasadil "jasličky" - 2:0. Súper mal výhodu dvoch presilových hier, ale aj v nich pôsobil bezzubo, prakticky sa nedostal do zakončenia. A tak to padlo opäť na druhej strane keď Antlovu strelu upratal do brány aktívny Soós - 3:0. V závere zbytočne fauloval Andy Ravasz a pokazil tak Kyselovi v domácej bráne radosť z čistého konta - 3:1. Za posledných pár sekúnd sa už nič neudialo a tak stav 3:1 vydržal.

Zápas sme zvládli ziskom 2och bodov, ale pri pohľade na počet striel, by sa žiadalo vyššie skóre, avšak treba pochváliť brankára súpera, ktorý chytal výborne. Naša hra mala konečne nejaké parametre a keď prídu ešte hráči, ktorí dnes absentovali, mohla by mať naša hra už tú pravú tvár. Uvidíme o týždeň na Profise...