Choď na obsah Choď na menu
 


SAV-HBKV

2. kolo - 23.9.2017 o 9:00 ihrisko Lamač

SAV Lamač - HBK Vrakuňa 7:5 (2:1, 4:2, 1:2)

góly: Jančovič 2, Kadlečík, Ravasz, Strnád

prihrávky: Krajčírovič 2, Jančovič, Cvengoš, Kadlečík

vylúčený: 2:0, Ravasz na 10 min.

presilovky a oslabenia: 0:0 

Predpokladaná zostava:  Moravčík - Porubský, Melíšek M., Vitáloš - Kadlečík, Krajčírovič, Jančovič - Ravasz, Strnád, Cvengoš

Kapitán SAV Juraj Alfoldy: Začali sme rozpačito čo súper využil a otvoril skóre. Rýchlo sme sa však otriasli a ešte v úvodnej tretine sme skóre otočili. V úvode druhej tretiny sme zvýšili avšak ešte v tom istom striedaní súper znížil na rozdiel jedného gólu.V druhej časti sme mali dobrý fázu zápasu, kedy sme odskočili na rozdiel 4 gólov. Súper do konca druhej časti iba znížil na 6:3. V záverečnej tretine sme opäť zvýšili už na 7:3. Pod dojmom náskoku sme vyrobili chyby čo sa súperovi podarilo 2 krát využiť a znížil, viac sme mu však už nedovolili a zápas sme dotiahli do víťazného konca. Na to že sme hrali prvý zápas v sezóne to bol dobrý výkon a dva body sú pre nás dôležité z hľadiska dobrého rozbehu sezóny.

Kapitán HBK Vrakuňa Ravasz Andrej: Začali sme výborne, súpera sme zatlačili otvorili sme skóre - ideálny úvod. Avšak v podstate po prvej chybe sme dostali vyrovnávajúci gól. O chvíľku súper šiel do vedenia po veľmi diskutabilnom góle čo nás dosť rozladilo. Zápas sa hral hore dole, žiaľ nám sa nedarila koncovka, niekoľko krát sme nastrelili žrďky, naopak súper trestal naše chyby. Chalanom nemôžem nič vyčítať, veľmi sme chceli bodovať, žiaľ dnes bol súper efektívnejší a to rozhodlo. Myslím že za predvedený výkon sme si minimálne bod zaslúžili. Sme však pokope chvíľku, musíme sa zohrať a určite pôjdeme výkonnostne ešte hore. Chalanom Ďakujem!