Choď na obsah Choď na menu
 


SHBC-HBKV

SHBC Rebels Bratislava - HBK Vrakuňa

3:4 (1:1,0:3,2:0)

góly: Ravasz 2, Strnád, Vitáloš

prihrávka: Ravasz 2, Vitáloš 2

vylúčený: Cvengoš 2, Ravasz 2

Vylúčený: 5:2 na 2 min.

Presilovky: 0:1

Oslabenia: 0:0

zostava:  Moravčík - Ravasz, Strnád, Vitáloš - Cvengroš, Kadlečík, Krajčírovič - Jančovič

REPORT: 

Na zápas z Rebels sme prišli siedmy do poľa. Súper hral na tri formácie. V dobrom počasí sme nezačali veľmi dobre, ani súper nehral nejak oslnivo, hralo sa bez vyložených šancí. Skóre otvoril súper keď rozhodca Slezák uplatnil nové pravidlo o posunutej bránky, keď si Lukáš Moravčík odkopol tyčku a súper z uhla do posunutej brány otvoril skóre - 1:0. Tento gól nás prebral. Andrej Ravasz prešiel celé ihrisko avšak brankára neprekonal, bol však faulovaný a tak sme šli do presilovky. Hneď po buly sa dostal k loptičke Andrej Ravasz, posunul na Roba Strnáda a ten z uhla lišiacky zakončil a bolo vyrovnané - 1:1. V prvej tretine sme mali ešte ďalšie presilovky, ktoré sme nevyužili a v závere tretiny Martin Jančovič, krásne našiel Patrika Cvengroša, ktorý však nedokázal prekonať súperovho brankára. A tak sa do prestávky šlo za nerozhodného stavu.

Druhú tretinu sme začali výborne, keď Róbert Strnád nahral Jarovi Vitálošovi, ten posunul Andrejovi Ravaszovi a ten tvrdou strelou k pravej tyčke skóroval - 1:2. V tejto časti hry sme mali jasne na vrch, boli sme lepším tímom a gól visel vo vzduchu. V polovici druhej tretiny aj prišiel, Jaroslav Vitáloš prihral Andrejovi Ravaszovi, ten sa rozbehol z poza vlastnej brány, prešiel až ku kruhom a švihom pekne vymietol pravý horný roh - 1:3. V závere tretiny sme pridali ďalší, ako sa na koniec ukázalo rozhodujúci gól, Andrej Ravasz vysokým oblúkom nahodil na brankára, ten jeho pokus iba vyrazil a Jaroslav Vitáloš pohodlne skóroval do odkrytej bránky - 1:4. Takýmto výsledkom sa druhá tretina skončila.

Pred záverečnou tretinou sme si povedali, že budeme disciplinovaný a nepustíme súpera do zakončenia. Žiaľ to sa nám nepodarilo keď súper hneď v úvode v trme vrme zakončil do odkrytej bránky - 2:4. O chvíľu sme inkasovali opäť keď sme boli pred bránkou málo dôrazný a súper opať dorazil strelu. Potom sa útoky striedali na oboch stranách, mali sme niekoľko dobrých príležitostí zvýšiť to sa nám však nepodarilo. Súper poslednú minútu skúsil aj hru bez brankára, avšak udržali sme vedenie a vyhrali tento veľmi dôležitý zápas.

 

kapitán Rebels Daniel Sukup:  Gól v úvode stretnutia nám skôr uškodil. Poľavili sme v tempe a dovolili súperovi aby nám vnútil svoju hru. To vyústilo do absolútne mizernej druhej tretiny, v ktorej sme totálne vybuchli. Ešte sme sa dokázali vzchopiť no ani naša výrazne zlepšená hra v poslednej tretine nám už nepomohla.

kapitán Vrakune Andrej Ravasz: Mali sme slabší rozbeh na šťastie sme rýchlo dokázali odpovedať na úcodný gól súpera. V druhej tretine sme absolútne dominovali a mohli si vytvoriť ešte výraznejší náskok. V záverečnej tretine už trošku dochádzali sily, ale na koniec sme splnili cieľ a zobrali oba body. S výsledkom som spokojný.